Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Hardwood Backgammon

Hardwood Backgammon is een computerversie van het klassieke bordspel Backgammon. Het spel wordt gespeeld met damstenen, je moet je stenen van je eigen startpunt naar het startpunt van je tegenstander zien te krijgen. Hierbij moet je rekening houden met je tegenstander, die dezelfde route aflegt, maar dan andersom. Backgammon is een tactisch spel waarbij je niet alleen moet zorgen dat je zelf zo snel mogelijk bij je doel terecht komt, maar ook moet je je tegenstander zoveel mogelijk dwars zitten. De game is te spelen tegen de computer en bevat ook een online en offline multiplayermodus voor twee personen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Al met al is Hardwood Backgammon gewoon een leuk bordspel. De uitleg is wat karig in de tutorial, maar zodra je het een paar keer gespeeld hebt, begrijp je hoe het allemaal werkt. Zodra dit het geval is, ga je het spel vooral online vaak spelen. Zoals eerder in deze review gezegd is: Hardwood Backgammon laat duidelijk zien waarom backgammon zo lang al zo populair is. Het spel kent een subtiele combinatie tussen geluk en tactiek en weet deze combinatie perfect uit te balanceren. Daarom blijft het spel leuk, ook op een console als de Xbox 360.</p>
    Score: 70 Goed
    • Backgammon blijft verslavend. De online modus is super. De controls zijn erg intuïtief
    • Tutorial is erg bekrompen. Achievements zijn zeer makkelijk te halen

Artikelen