Game info

Guitar Hero III: Legends of Rock

In Guitar Hero III is het net als in de vorige delen de bedoeling om met de speciale Guitar Hero-gitaar ritmisch mee te pingelen met verschillende rocknummers. Op de maat van de muziek verschijnen bepaalde symbolen in beeld. Deze symbolen zijn gekleurd en elke kleur staat voor een van de vijf toetsen op de gitaar. Door de knoppen op het juiste moment in te drukken in combinatie met een “hoofdknop” kun je spelen als een echte rockgod. In het begin valt dit nog mee, maar op een gegeven moment speel je de meest ingewikkelde gitaarsolo’s. De game bevat meerdere moeilijkheidsgraden, en de mogelijkheid te duelleren tegen legendarische gitaristen als Slash. Er zitten meer dan 60 tracks in de game, waaronder: Rolling Stones - Paint It Black, Smashing Pumpkins - Cherub Rock, Beastie Boys - Sabotage, Tenacious D - The Metal, Weezer - My Name is Jonas, Muse - Knights of Cydonia, Kiss - Rock And Roll All Nite, Alice Cooper - School's Out, Heart - Barracuda, Living Colour - Cult of Personality, Fog Hat - Slow Ride.

Nieuwste review

We gaan nu niet opnieuw beginnen te roepen met "NU AL EEN KLASSIEKER", want dat lijkt ons overduidlijk. Guitar Hero III is verplichte kost voor diegenen die van een flink portie rock houden, niet vies zijn van een dosis zelfspot en graag mee willen jammen maar helaas niet kundig genoeg zijn om echte instrumenten te bespelen. Aan de andere kant, wie van jullie kan Dragonforce in het echt spelen? Nee... dan is expert toch wel iets makkelijker! Nou ja, ietsjes dan.

9
Score
90
Score: 90
  • Pluspunten
  • Moeilijkheidsgraad hoger. Online verder spelen: awesome dude!. Meer dan zeventig tracks laten je nog wel even rocken!. Het spel ziet er gelikt uit!. Nooit meer struikelen over draden met de wireless guitar!
  • Minpunten
  • Sommige HO/POs zijn belachelijk. Boss battles vallen tegen (en dat nummer van Tom Morrello ook). Misschien soms iets te moeilijk?

Artikelen

Screenshots