Game info

GRID 2

GRID 2 is het vervolg op de Codemasters-game Race Driver: Grid. De racegame speelt zich af op verschillende echte locaties in onder andere Abu Dhabi, Parijs en de Verenigde Staten. De game bevat auto's uit vier verschillende decennia en draait op de EGO 2.0 engine. Het spel bevat een uitgebreide carrièremodus en maakt gebruik van het TrueFeel Handling System, dat een middenweg moet vinden tussen toegankelijkheid en simulatie. De game introduceert ook een nieuw systeem genaamd LiveRoutes die de circuits dynamisch verandert. Hiermee is het mogelijk om een circuit bij elke ronde aan te passen.

Nieuwste review

Tweemaal is scheepsrecht: Codemasters laat zien de kunst van het circuitracegames maken niet te zijn verleerd. Dankzij fors verbeterd rijgedrag en een ijzersterke audiovisuele presentatie geeft Grid 2 een geweldige sensatie van rauw racen. Het gebrek aan een cockpitview is echter jammer en er is wel wat doorzettingsvermogen nodig om het maximale uit deze game te halen.

8,5
Score
85
Score: 85
  • Pluspunten
  • Geweldige sensatie dankzij sterk beeld en geluid, behoorlijk uitdagend, ‘waarheidsgetrouw’ rijgedrag van verschillende soorten auto’s
  • Minpunten
  • Geen cockpitview (en binnenspiegel) is een gemiste kans, vereist enig doorzettingsvermogen

Artikelen

Screenshots