Game info

Golden Axe: Beast Rider

In Golden Axe: Beast Rider ga je met Tyris Flare en een groep strijders op avontuur uit om je stam te beschermen tegen verschillende vijanden. Dit doe je in enorme en verscheurde landschappen die te voet te begaan zijn, maar ook op de rug van enorme beesten. Wanneer deze beesten getemd zijn kun je ze gebruiken tijdens de vele gevechten tegen hordes aan vijanden. Golden Axe: Beast Rider combineert harde actie met klassieke elementen uit Role Playing Games en draait om het laten overleven van je eigen stam, terwijl je het tegelijkertijd opneemt tegen een groot kwaad dat de mensheid wil veranderen in een groep slaven. In het gevecht tegen dit kwaad krijg je behalve hulp van de enorme beesten en wapens als zwaarden en bijlen, ook de mogelijkheid om magische krachten te gebruiken en verschillende elementaire spreuken uit te voeren.

Nieuwste review

Als je ooit van plan bent een hack-&-slash-game te maken, moet je vooral Golden Axe: Beast Rider spelen. Het is de perfecte manier om te zien hoe het niet moet.

3
Score
30
Score: 30
  • Pluspunten
  • Verzorgde tussenfilmpjes
  • Minpunten
  • Lompe besturing. Combo-systeem is niet diepgaand. Het berijden van beesten is overbodig. Handmatige camera-besturing is een slechte keuze geweest. Geweld heeft geen impact

Artikelen

Screenshots