Game info

Glory Days 2: Brotherhood of Men

Glory Days 2 DS - Brotherhood of Men zorgt voor explosieve actie als terwijl je de vijandige basis bestookt met jouw tanks, gesteund door helikopters, V2’s drones, bombardeerders en paratroepers. Dit terwijl je vanuit je eigen basis een strategisch plan uitstippelt voor je eenheden op de grond. De vijand beschikt echter over diezelfde middelen. Je kunt je eigen helikopter, vliegtuig, V2 of drone besturen en hun speciale wapens gebruiken om de vijand aan te vallen. Tijdens het kopen, bouwen en plaatsen van je grondtroepen moet je dus goed na denken waar en hoe je deze gaat gebruiken. Het innemen en behouden je bunker is een belangrijke sleutel op de lange weg naar de overwinning, dit zorgt namelijk voor extra hulpmiddelen.

Nieuwste review

Glory Days 2 is een originele en goed uitgewerkte game waarin een haast perfecte balans tussen actie en tactiek is gevonden. Je behendigheid speelt zeker een rol, maar minstens zo belangrijk is het om de juiste strategie te hanteren. Het lijkt misschien beperkt, maar de mogelijkheden zijn legio.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Origineel en goed uitgewerkt spelconcept. Goede mix tussen actie en tactiek. Lekkere bombastische muziek. Grafisch leuk uitgewerkt. Zeer geschikt voor multiplayer
  • Minpunten
  • Multiplayer alleen multi-card. Soms ietwat chaotisch. Melodramatische teksten tussen de missies door

Artikelen

Screenshots