Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Geist

N-Space heeft van Nintendo opdracht gekregen om Geist te gaan maken. Geist is een spel met een origineel concept. Jij speelt namelijk een geest, je bent dus eigenlijk niets. Levels moet je uitspelen door het overnemen van andere lichamen. Gelukkig maakt N-Space dit niet te gemakkelijk. Een personage kan niet zomaar overgenomen worden. Vaak moet er eerst met stoelen geschoven worden of kortsluiting ontstaan voordat een personage bang wordt en dus kwetsbaarder is voor overname. In deze overname van andere personages is heel wat diepgang aangebracht. Zo is het niet alleen mogelijk met een ander karakter een deur te openen, maar krijgt de speler ook andere wapens tot zijn beschikking zoals een handgun, shotgun of een assault rifle. In Geist draait het niet zomaar om het overnemen van allerlei lichamen. Er moet namelijk heel wat gepuzzeld worden, je kunt wel een grote, sterke man overnemen en alles kort en klein slaan, maar dit werkt niet. Het overnemen zal goed uitgedacht moeten worden. Deze titel klinkt in ieder geval veelbelovend.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Gheist is een aardige shooter met teveel kleine foutjes en oneffenheden die de game beletten een hogere score te krijgen. Het is erg leuk om als geest te spelen alleen had de vrijheid die hiermee gepaard gaat wel wat groter mogen zijn. De multiplayermode is in tegenstelling tot de singleplayermode een stuk toffer.</p>
    Score: 70 Goed
    • Lichamen en objecten overnemen. Goede, originele multiplayermode
    • Stroeve besturing. Graphics ondermaats. Vrijheid te beperkt

Artikelen