Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Gears of War: Judgment

Gears of War: Judgment is een prequel op de Gears of War-trilogie. De game draait niet langer om Marcus Fenix, maar om Daimon Baird en Augustus Cole, die onder Marcus Fenix dienen in de eerste drie delen. Judgment is de eerste Gears of War-game die niet door Epic Games wordt ontwikkeld. In plaats daarvan neemt People Can Fly de ontwikkeling op zich. Deze studio heeft eerder voor Epic Bulletstorm gemaakt. Eén van de nieuwe elementen van Judgment is een free-for-all multiplayermodus. Voorheen zaten er alleen multiplayermodi voor teams in Gears of War-games. In free-for-all nemen spelers het in hun eentje op tegen elkaar.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Gears of War: Judgment blinkt zowel in de multiplayer als singleplayer uit via een nieuwe besturing en de typerende, vermakelijke actie. Het grote nadeel is dat er verder in de singleplayer weinig tot niets te beleven valt. Het verhaal speelt nauwelijks in op eerdere delen en dat is een gemiste kans.&nbsp; De multiplayer speelt zoals gewoonlijk fantastisch, maar is met vier maps aan de wel erg karige kant. Het maakt Judgment op veel fronten een vermakelijke shooter, maar een teleurstellende Gears of War-game.</p>
    Score: 70 Goed
    • Geslaagde nieuwe tweaks, actie staat zowel in multiplayer als singleplayer als een huis
    • Singleplayer stelt verhalend teleur en bevat weinig afwisseling, vier multiplayermaps is erg karig

Artikelen

Screenshots (30)