Game info

Game & Wario

Wario en zijn vrienden uit Diamond City spelen de hoofdrol in Game & Wario. Alle minigames worden alleen maar gespeeld met de Wii U GamePad-controller. Enkele voorbeelden van de minigames: 'Arrow', waarin de GamePad in een kruisboog verandert, 'Ski', waarbij spelers de GamePad moeten bewegen om te skieën en 'Shutter', waarbij de camera in de GamePad wordt gebruikt om foto's te maken van verstopte criminelen. De game bevat ook een multiplayer voor twee tot vijf spelers.

Nieuwste review

Game & Wario heeft zijn momenten, maar deze zijn veelal verborgen onder lagen stof en middelmatigheid. En dat is ironisch voor een serie die voorheen juist tot aan het absurde aan toe wegbleef bij rompslomp en context. Bij vlagen maakt Game & Wario inventief gebruik van de gamepad, maar dit is niet de game geworden die deze functionaliteit aan het grote publiek gaat verkopen. En dat is wel precies waar Nintendo op hoopte.

6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Meer dan 200 unlockables, inclusief verschillende pareltjes, hier en daar inventief gebruik van gamepad
  • Minpunten
  • Kwaliteit minigames inconsistent, daadwerkelijk spelen voelt eerste uren als klus, verbleekt qua creativiteit en vindingrijkheid ten opzichte van vorige delen

Artikelen

Screenshots