Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Freshly Picked: Tingle's Rosy Rupeeland

Op een dag ligt een man van middelbare leeftijd uit te rusten in zijn huis. Hij hoort een stem die hem leidt naar een nabijgelegen vijver. Hier komt Uncle Rupee tevoorschijn en hij legt uit dat de vijver een poort is naar het paradijs Rupeeland. Deze poort kan alleen worden geopend door geld in de vijver te gooien. Uncle Rupee verandert de man, en dus de speler, vervolgens in de ondeugende Tingle. Tingle is bekend uit verschillende Zelda-games waarin hij Link helpt in ruil voor geld. In deze game kunnen Zelda-fans ontdekken wie Tingle nu precies is. Tingle is geen standaard gameheld. Hij helpt mensen wel, maar doet dat niet gratis. Naarmate Tingle vordert in de game moet hij allerlei opdrachten uitvoeren, avonturen volbrengen, kerkers doorzoeken en de kaarten die hij vindt verkopen voor Rupees. Deze Rupees kan hij vervolgens weer in de vijver gooien zodat hij naar nieuwe gebieden kan. Ondanks het feit dat Tingle verkleed is als een elf heeft hij geen speciale krachten. Daarom kan hij in ruil voor Rupees ook hulp inhuren. Deze bodyguards beschermen hem en kunnen hem helpen met verschillende zaken zoals het openbreken van sloten.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Het is niet duidelijk op te maken wie nu het meeste plezier zal hebben aan Tingle’s avontuur. Zelda-fanatici zullen niet de uitdaging vinden die ze kennen uit hun favoriete reeks en de titel is ronduit te vreemd om Jan Modaal met een DS aan te spreken. De humor is af en toe best grappig en het concept van de Rupees is redelijk uitgewerkt, maar aan het einde van de dag is Tingle gewoon een titel die waarschijnlijk heel snel naar de krochten der culttitels verbannen zal worden en waarschijnlijk is dat juist de plek waar de game het best op zijn plaats is</p>
    Score: 50 Ondermaats
    • Best grappig. Lekker de geldwolf uithangen
    • Tingle is niet cool. Kerkers zijn niet uitdagend. Humor wordt snel flauw. Zelda-fans komen bedrogen uit

Artikelen

Screenshots (6)