Game info

Freedom Wings

Luchtpiraten zorgen in Freedom Wings voor onrust en hebben de macht overgenomen in het luchtruim. De overheid wil deze piraten stoppen en heeft daarvoor de Air Patrol Association (A.P.A.) opgericht. De speler is een lid van deze nieuwe organisatie en moet meevechten in de strijd tegen de luchtpiraten. Freedom Wings heeft een innovatief besturingssysteem dat beginnende piloten helpt met vliegen en richten. Meer ervaren spelers kunnen ‘manual control’ aanzetten, met die optie moeten spelers alles zelf doen. Het vliegen en richten gebeurt uiteraard allemaal met het touch screen. Je kunt meerdere vliegtuigen kopen en verschillende onderdelen en wapens van die vliegtuigen kunnen upgrades krijgen.

Nieuwste review

Freedom Wings mist alle potentie die het in zich heeft door een matige uitwerking van de gameplay. De game heeft vooral te lijden onder een sterk gevoel van doelloosheid en een gebrek aan voldoening. Gecombineerd met de eentonige actie en missies, en het verhaal wat je totaal niet aangrijpt, maakt dit dat je de game alweer erg snel naast je neer zult leggen om er nooit meer naar om te kijken.

4
Score
40
Score: 40
  • Pluspunten
  • Vliegtuigjes kunnen opwaarderen. Behoorlijke graphics voor vlieggame op de DS
  • Minpunten
  • Automatische piloot is effectiever dan zelf spelen. Gevoel van doelloosheid. Slechte controls. Niet boeiende verhaallijn. Eentonige missies

Artikelen

Screenshots