Game info

Free Running

Free Running is een spel dat draait om het fenomeen dat Parkour heet. In Parkour wordt een stad omgetoverd tot een speelterrein. Elk hekje, elke regenpijp en elk parkbankje is een object om stunts mee te doen. Al rennend, springend en klimmend moet je op creatieve en vloeiende wijze door de stad zien te komen. Springend van dak naar dak kun je in het spel tot de King of Parkour gekroond worden. Hiervoor moet je 50 bewegingen, trucs en stunts onder de knie krijgen waaronder 'Kong Vaults', 'Pharaoh Climbs', 'Rail Split Vaults' en 'Vertical Wall Runs'. Tijdens het uitvoeren van deze halsbrekende tricks neem je het op tegen een vriend of tegen de computer. Er zijn in totaal 60 uitdagingne te vinden in tien verschillende levels, die zijn onderverdeeld in drie tijdzones, elk met een eigen gameplaystijl. Bovendien zijn er negen verschillende single- en multiplayermodi, waaronder 'freesyle' en 'time attack'. Ook kun je personages, kleding, nieuwe tricks, video's en muziek vrijspelen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Free Running bevat wat originele ideeën en parkour is een sport die zich in principe prima leent voor een game. Maar helaas hebben de grootmeesters wat betreft houterige besturing, de mensen achter de Tomb Raider-games, de ontwikkeling van zo’n spel op zich genomen. Het resultaat laat zich raden: een spel dat door stugheid, een onlogische besturing en een sobere aankleding, op geen enkel vlak de verwachtingen inlost. </p>
    Score: 40 Slecht
    • Origineel idee
    • Erg stugge besturing. Onlogische knoppenindeling. Eentonige missies. Saaie aankleding

Artikelen

Screenshots PlayStation Portable


Screenshots PlayStation 2


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord