Game info

Forza Motorsport 5

In Forza Motorsport 5 kan de speler met de meest mooie bolides over circuits rijden. Zo is er de beschikking over de McLaren P1, de Ferrari F12 Berlinetta, de Pagani Huayra en nog veel meer. De game draait voor het eerst in de serie op 60 frames per seconden, waardoor het gevoel van snelheid nog beter moet worden overgebracht. Bovenop deze wagens maakt de game ook gebruik van de Indycar-licentie, waardoor de speler met Indycar-wagens over ovalen circuits kan gaan scheuren. Een andere belangrijke verbetering is dat de game gebruikt maakt van een virtuele AI. Terwijl jij racet, leert de game jouw rijstijl en die wordt dan vertaald naar een AI-rijder. Zodoende kunnen vrienden van de speler tegen jouw AI-rijder rijden, die in de theorie net zo moet rijden als dat jij doet. Ook verdient de AI-rijder dan in-game credits, die jij dan later weer kan gebruiken om nieuwe wagens aan te schaffen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Wie nog niet verliefd is op auto&rsquo;s, raakt dat wel door Forza Motorsport 5. Zelfs niet-racefanaten zullen de perfectie die de game zowel visueel als tijdens het racen benadert enorm waarderen. Daar staat tegenover dat het gehanteerde business-model leunt op microtransacties en veel gevolgen heeft voor de verdeling en beschikbaarheid van content. Gelukkig heeft Turn 10 aangegeven dat in de nabije toekomst aan te passen, zodat Forza 5 ook naast het asfalt een geweldige game is.</p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Racet geweldig, onvoorstelbaar mooi
    • Weinig banen, minder auto’s direct tot je beschikking, rare free-to-play-achtige vibe

Artikelen

Screenshots Xbox One


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord