Game info

Forza Motorsport 2

Forza Motorsport 2 is het vervolg op de racesimulator Forza Motorsport van Microsoft Game Studios. Net als in het eerste deel bestaat een groot deel van de game uit het aanpassen van je eigen auto?s. Dit keer is dit echter met veel meer detail uitgewerkt en kun je vrijwel alles aan de binnen- en buitenkant van je auto aanpassen en finetunen. Forza Motorsport 2 bevat 60 banen die zich bevinden in 18 verschillende omgevingen, waaronder 13 echte gelicenceerde circuits zoals de Road America baan, het Silverstone Circuit, het Tsukuba Circuit en de Mazda Raceway Laguna Seca. In de game zitten meer dan 300 auto?s die je kunt verzamelen, upgraden en tunen. Deze bolides bevatten onder andere 50 officiële merken van autofabrikanten zoals Ferrari, Porsche, General Motors, Lamborghini, Nissan en Volkswagen.

Nieuwste review

Forza Motorsport 2 heeft de lat hoger gelegd in zijn genre. Misschien niet door baanbrekend nieuwe dingen toe te voegen, maar wel door bijna elk aspect verder te raffineren. Racen is weer echt leuk, en kleine minpuntjes doen daar niets aan af.

9
Score
90
Score: 90
  • Pluspunten
  • Goed aanvoelende physics. Uitgebreide livery editor. Zeer compleet online aspect. AI voelt menselijk aan
  • Minpunten
  • Photomode die qua opties en graphics niet compleet is. Onrealistische camerastandpunten in replays. Overzicht ontbreekt in Auction House

Artikelen

Screenshots