Game info

Football Manager 2014

Football Manager 2014 bevat meer dan 1000 verbeteringen en uitbreidingen, waardoor deze tiende Football Manager van SEGA en Sports Interactive de beste versie tot nu toe is. Zo heeft de game een verbeterde 3D-wedstrijdengine, compleet nieuwe tactieken, nog realistischere transfers en contracten, geavanceerdere interactie met het bestuur, staf, spelers en rivaliserende managers, een vernieuwd nieuwssysteem en extra community features. Voor het eerst is het spe look verkrijgbaar voor Linux en de game bevat cloudopslag. Daardoor kunnen manager nu één carrière bijhouden, op welke computer dan ook.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Football Manager Classic 2014 Vita is vooral een trage ervaring waarbij je veel priegelt om door de menu&#39;s te manoeuvreren. Wel blijft de diepgang en balans van de pc-variant gewaarborgd, wat een prestatie op zich is.</p>
    Score: 60 Oké
    • Mobiele versie van Football Manager Classic die nagenoeg de volledige ervaring biedt
    • Veel te traag voor een mobiel platform, te veel informatie op scherm

Artikelen

Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord