Game info

Football Manager 2011

Football Manager 2011 is het nieuwste telg in de bekende voetbal management-reeks van Sports Interactive. In de game neem je de rol aan van een manager van een voetbalclub. Dit betekent dat je een team moet coachen en verantwoordelijk bent voor het transferbeleid. Ten opzichte van het vorige deel zijn de trainingen aangepast waardoor je nu specifieker en naar een wedstrijd toe kunt trainen. Ook het onderhandelingssysteem is vernieuwd: je gaat nu echt in gesprek met spelers en er zijn meerdere soorten spelershandelaren. Daarnaast kan de reputatie van een competitie nu ook in zijn geheel stijgen als clubs goed presteren. Zodoende wordt het aantrekkelijker voor spelers om ook naar de iets mindere goden in die competitie te vertrekken.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Als er een voetbalhemel was, dan zou &#39;ie Football Manager 2011 heten. Voor het eerst in de serie is er nu daadwerkelijk oog voor menselijke trekjes. Sports Interactive gooit hiermee het statische imago van de serie eindelijk overboord en vult het briljante fundament aan met nog meer variabelen. Het lijkt bijna wel alsof je zelf een voetbalmanager bent.</p>
    Score: 90 Fantastisch
    • Briljant fundament, minder stoffig, veel menselijker, variabelen hebben daadwerkelijk impact, trainingen stuk uitgebreider, sterk verbeterde engine, het spel loopt soepeler.
    • Waar is de Nederlandse topklasse?

Artikelen

Screenshots PC


Screenshots iPhone


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord