Game info

Fishing Master

In Fishing Master speel je een visser die van zijn opa de opdracht krijgt om aan steeds moeilijkere vistoernooien mee te doen om uiteindelijk de felbegeerde titel van Fishing Master binnen te slepen. In deze visgame gebruik je de Wii-afstandsbediening en de nunchuk-controller samen als hengel om vissen te vangen. Met de Wii-controllers kun je de hengel uitwerpen, de vissen laten bijten, met ze strijden en ze vervolgens binnenhalen. Er zijn allerlei verschillende soorten vissen die je kunt vangen. Naast vissen in je eentje kun je ook met vier vrienden strijden om de beste vissen.

Nieuwste review

Fishing Master is een game met enkele serieuze minpunten. De manier van vissen met de Wii-Remote en Nun-chuck is zo eentonig dat het na een tiental succesvolle keren saai begint te worden. De mogelijkheden die je hebt met het kopen van aas en nieuwe hengels, net als het meedoen in toernooien, geven het spel zeker een toegevoegde waarde, maar kunnen het zwakke vissysteem niet compenseren.

4
Score
40
Score: 40
  • Pluspunten
  • Grafische stijl is leuk. Mogelijkheid van geld besteden
  • Minpunten
  • Eentonige manier van vissen. Niet veel te doen naast vissen. Soms moet je noodgedwongen vissen voor geld om verder te komen

Artikelen

Screenshots