Game info

Final Fantasy XIV

Final Fantasy XIV is een MMORPG waarin spelers vriendschappen kunnen sluiten met andere spelers of op eigen houtje de wereld van Eorzea verkennen. Na het kiezen van een verhaallijn krijgen spelers de keuze uit een groot aantal verschillende klassen, die allemaal hun voor- en nadelen hebben. Spelers kunnen op hun reis alleen op missies gaan, maar kunnen zich ook bij een groep aansluiten. Tijdens missies kun je monsters verslaan door magische spreuken in te zetten en aanvallen uit te voeren. Hiervoor gebruik je Tactical Points, die bepalen hoeveel aanvallen je kunt uitvoeren. Via het Armoury-systeem kun je nieuwe wapens verzamelen en jouw eigen speelstijl vormgeven.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Final Fantasy XIV heeft de potentie om uit te groeien tot een zeer rijke, sfeervolle MMORPG, maar blijft nu hangen op de helft van zijn kunnen. Eer er genoeg patches overheen gegaan zijn om alle beloofde content erin te verwerken, de technische mankementen te verhelpen en misschien iets meer gebruiksvriendelijkheid te bieden, is de titel allang weer uit de spotlight. Erg jammer, want als hij eenmaal af is kan hij een frisse wind door het genre laten waaien. Toch weet hij ook nu al wat te bieden voor de doorzetter.</p>
    Score: 60 Oké
    • Prachtige wereld in zowel geluid als beeld, tof jobsysteem, doorzetters worden beloond
    • Game is nog niet af, technisch veeleisend, zeer ontoegankelijk

Artikelen

Screenshots PC


Screenshots PlayStation 3


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord