Game info

Final Fantasy Explorers

Final Fantasy Explorers is een actie rpg voor Nintendo 3DS en heft zowel een single- als multiplayermodus. Het doel van het spel is om alle kristallen in de wereld te verzamelen. In de wereld van Final Fantasy Explorers staat het nieuwe eiland Amostra centraal. Hier zijn veel kristallen te vinden, maar deze worden bewaakt door vele vijanden tegen wie de speler het moet opnemen. De gameplay bestaat uit missies die moeten worden voltooid en gevechten in de stijl van eerdere Final Fantasy-spellen – onder andere uit Final Fantasy Crystal Chronicles. Elk personage in de game krijgt een baan of titel toegewezen, bijvoorbeeld White Mage, Black Mage of Dragoon. Deze banen hebben elk hun eigen skills die kunnen worden ontgrendeld. Het spel biedt spelers meer dan 500 verschillende bruikbare items die zij samenstellen met de materialen die zij vinden tijdens hun zoektocht. Spelers kunnen meedoen aan de multiplayermodus met een maximum van vier verschillende spelers. De connectie tussen de twee spelers wordt gemaakt via het Nintendo Network of een Wi-Fi verbinding.

Nieuwste review

Final Fantasy Explorers speelt als een MMORPG die in je broekzak past. Eentje die absurd veel vrijheid geeft in het samenstellen van een eigen personage, waardoor iedere speler een andere speelstijl kan hebben. Goed voor maanden aan lol op je Nintendo 3DS.
8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Vaardigheden muteren zorgt voor gevoel van vrijheid, multiplayer biedt de lol van een mmorpg op een handheld, veel content
  • Minpunten
  • Ongeïnspireerde spelwereld, game speelt soms af in slow-motion tijdens multiplayer

Artikelen