Game info

Ferrari Challenge: Trofeo Pirelli

Ferrari Challenge is een racesimulator die vijftig verschillende soorten Ferrari’s en vele beroemde racebanen bevat. Je kunt racen tegen zeven menselijke of computergestuurde tegenstanders. Hoewel er zich enkel Ferrari's op de weg bevinden, hoeft geen auto er hetzelfde uit te zien. Ferrari Challenge bevat namelijk de optie om het uiterlijk van je bolide helemaal naar eigen wens aan te passen. Zo kun je de kleur van je wagens aanpassen en allerlei verschillende logo’s erop plakken.

Nieuwste review

None

Ferrari Challenge: Trofeo Pirelli is een matig racespel. De wagens ogen en klinken weliswaar prachtig, maar het spel barst van de kleine onvolkomenheden. Bovendien valt de kunstmatige intelligentie zwaar tegen en is de wegligging van de wagens allesbehalve optimaal. Gelukkig weten de degelijke besturing, de solide online modus en de enorme spelduur het spel te behoeden voor een ondergang, maar dat neemt niet weg dat er een overdosis aan plezierbeperkende elementen aanwezig zijn.

5
Score
50
Score: 50
  • Pluspunten
  • Circuits. Spelduur. Besturing. Bolides audiovisueel subliem. Online..
  • Minpunten
  • .. mits er mensen te vinden zijn. Wagens glijden over het wegdek. Kunstmatige intelligentie . Laadtijden. Talloze kleine onvolkomenheden

Artikelen

Screenshots