Game info

F.E.A.R.

F.E.A.R staat voor First Encounter Assault Recon en de spelnaam is uiteraard dubbelzinnig. Je bent lid van een team supersoldaten dat alleen wordt ingeschakeld bij heel grote problemen. In het eerste level word je daarom meteen in die actie gegooid. Hoewel we niet al teveel willen verklappen rond het verhaal, kunnen we mededelen dat je in het begin drie teammaten hebt (uiteraard met wisselende functies) en verder regelmatig flashbacks en dergelijke voorgeschoteld krijgt. Het plot wordt regelmatig omgedraaid, tot je er als speler misselijk van wordt. Bovendien krijg je te maken met gezichten die op je af komen en natuurlijk de mysterieuze Alma, die je ook al in de geheimzinnige teasercampagne gezien kon hebben. Behalve een singleplayer bevat F.E.A.R. ook een multiplayer modus. Om je tegenstanders te overmeesteren, heb je keuze uit een ruim wapenarsenaal: Double Pistols, Submachine Gun (SMG), Combat Shotgun, Assault Rifle, Nail Gun, Semiautomatic Assault Rifle en een Plasma Gun. In het begin van elke modus kun je slechts één van deze wapens kiezen. Door elk level heen kun je ook wapens van vijanden oppikken, of unieke wapens, die je niet in het beginscherm kunt kiezen, zoals een Rocket Launcher of een mijn. Je kunt maximaal drie wapens dragen. Wees echter niet bang dat je geen kans maakt als je de Double Pistols kiest en je tegenstander een Combat Shotgun heeft. Met de pistolen kun je namelijk een stuk beter richten dan met een shotgun. De verschillende wapens zijn door dergelijke uitwerkingen allemaal goed in balans.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>F.E.A.R. op de PlayStation 3 is geen geslaagde port geworden door de lelijke graphics en de slechte framerate. Omdat ook de besturing tegenwerkt, wordt een oorspronkelijk fantastische game volledig verpest. Wanneer je graag F.E.A.R. wilt spelen, neem dan zeker de PC-versie of anders de Xbox 360-versie. En wanneer je als PlayStation 3-bezitter een goede shooter wilt spelen, ga dan voor Resistance: Fall of Man en/of Call of Duty 3. Pas als je F.E.A.R. niet op andere systemen kunt spelen en uitgekeken bent op de overige shooters op de PlayStation 3, kun je erover nadenken deze aan te schaffen.</p>
    Score: 60 Oké
    • Angstaanjagende sfeer. Brute actie. Goede kunstmatige intelligentie
    • Lelijke graphics. Verschrikkelijke framerate. Slechte besturing. Geen online spraakondersteuning

Artikelen

Screenshots PlayStation 3


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord