Game info

Fate of Hellas

Fate of Hellas is een strategiegame die zich in het oude Griekenland afspeelt. De game combineert economische ontwikkeling met tactische gevechten. Deze zijn te spelen in twee campaigns met elk zeven missies waarin jij de controle neemt over een Macedonisch leger. Je zult zij aan zij vechten met Alexander de Grote en moet de vrede proberen te herstellen in het oude Griekenland. Door zelf legers samen te stellen en overwinningen te behalen is het mogelijk succesvoller te worden dan Alexander de Grote. Hoe meer steden je leger verovert, des te meer macht je krijgt. Win van vijandelijke legers met behulp van drie verschillende opstellingen en neem hun wapens af als zij verslagen op het slagveld liggen.

Nieuwste review

Al met al is Fate of Hellas een enorm standaard titel geworden. Was dit spel vijf jaar geleden op de markt gebracht, dan had het nog aardige concurrentie kunnen bieden tegenover een Age of Mythology of een Warcraft III. Maar helaas voor de makers leven we in het hier en nu van 2008 en zijn titels als deze zo goed als overbodig geworden.

4
Score
40
Score: 40
  • Pluspunten
  • Paar leuke aanpassingen in het strategiegenre. Grafisch kan het er mee door
  • Minpunten
  • Lange opslatijden. Vreselijke stemmen en herhalende muziek. Biedt niets nieuws. Geen online-functie. Inclusief SecuROM...

Artikelen

Screenshots