Game info

Fat Princess: Fistful of Cake

In Fat Princess: Fistful of Cake strijden twee teams om één prinses. Zoals de titel doet vermoeden, is deze prinses behoorlijk fors en dus behoorlijk zwaar. Beide teams hebben als doel de prinses in hun eigen basiskamp te krijgen, maar dit gaat niet vanzelf. De teamleden moeten de prinses samen naar hun basis tillen, iets waar het andere team een stokje voor probeert te steken. Spelers kunnen in hun eentje de prinses proberen te redden in de verhaalmodus, maar kunnen ook een team vormen met andere spelers. Twee teams van vier tegen vier kunnen het zowel via Ad-Hoc als online tegen elkaar opnemen. Elke speler heeft de keuze uit vijf klassen en kan gemakkelijk tussen de klassen wisselen, als de strijd hierom vraagt. Ten opzichte van de PlayStation 3-versie, die via het PlayStation Network verschenen is, zijn er nieuwe multiplayermodi toegevoegd. Ook is de verhaalmodus uitgebreid en zijn er zes nieuwe levels bij gekomen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Fat Princess voor de PSP is het dikkere zusje van de PS3-versie. Het spel kent meer levels en meer spelmodi, maar dezelfde fouten blijven de game achtervolgen. Het succes en de herspeelbaarheid van het spel zal afhangen van de hoeveelheid mensen die de game online blijven spelen. Zoet en lekker in het begin, maar al snel raak je er vol van.</p>
    Score: 60 Oké
    • Meer content, beter uitgebalanceerde klassen dan op de PS3
    • Wisselvallige kunstmatige intelligentie, nieuwe levels zijn speltechnisch niet helemaal goed

Artikelen

Screenshots PlayStation Portable


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord