Game info

Farming Simulator 2013

Farming Simulator 2013 simuleert het boerenbestaan. De game biedt de mogelijkheid om met honderd verschillende voertuigen en machines van bekende merken allerlei gewassen te verbouwen en een veestapel te onderhouden. De game heeft een levensechte economie, waardoor prijzen van gewassen constant verschillen. Daardoor moeten spelers strategisch te werk gaan en de juiste investeringen maken in voertuigen en gebouwen. Ook dieren spelen een rol: spelers kunnen schapen, koeien en kippen houden. De game komt nu voor het eerst ook naar Xbox 360 en PlayStation 3, waardoor niet alleen PC-eigenaren van het digitale boerenleven kunnen genieten.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Farming Simulator 2013 is gemaakt vanuit de geest van een voertuigensimulator, met een timmermansoog voor de vele landbouwmachines. Hoewel de boerderijsimulator en het economische deel goed zijn ontwikkeld, mist de consoleversie essenti&euml;le onderdelen die <a href="http://www.gamer.nl/review/403129/farming-simulator-2013">de pc-versie</a> zo interessant maken. De uitdaging die we prijzen in die uitgave komt hier niet tot volle wasdom, wat de duurste versie van het spel tevens de beperktste maakt.</p>
    Score: 50 Ondermaats
    • Alle bekende landbouwmachines, uitgebreid boerderijmanagement
    • Geen ondersteuning voor mods, geen multiplayer, grafisch geen pretje

Artikelen

Screenshots Xbox 360


Screenshots PlayStation 3


Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord