Game info

Fallout: New Vegas

In Fallout: New Vegas verplaatsen we ons van de Oost- naar de Westkust. Het verhaal van New Vegas staat apart van de hoofdreeks van Fallout, waar Fallout 3 het meest recente deel van is. Een naar de jaren ’50 ingericht alternatief Las Vegas vormt het nieuwe toneel van een boel radioactieve actie. Jij bent een koerier die een mysterieus pakje bezorgt. Wanneer je wordt neergeschoten door een vreemdeling, ga je achter diegene aan om de redenen achter de aanval te weten te komen. Net als Fallout 3 is Fallout: New Vegas een Role-Playing Game met duidelijke First-Person Shooter-elementen. Vrijheid staat centraal, want je bent vrij om de woestijnvlaktes van Mojave Wasteland te verkennen. Ook ben je vrij in het kiezen van je uiterlijk, je vaardigheden en je speelstijl. Ben je vredelievend, dan kun je proberen je uit lastige situaties te kletsen. Maar je kunt je ook als een meedogenloze crimineel ontpoppen en niet je mond, maar je plasmageweer voor je laten spreken. Ook tijdens gevechten heb je meerdere opties, en niet alleen de keuze uit vele verschillende wapens. Zo kun je direct schieten, zoals in de meeste schietspellen, maar is het ook mogelijk om het gevecht te pauzeren. Vervolgens is het mogelijk om te mikken op verschillende lichaamsdelen van meerdere tegenstanders en zo een reeks aan aanvallen klaar te zetten. De aanvalsplanning wordt vervolgens uitgevoerd wanneer het spel weer wordt hervat.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Fallout: New Vegas is niet ontzettend vernieuwend ten opzichte van zijn voorganger, maar zet een ijzersterke sfeer neer in combinatie met een geloofwaardig verhaal. De game bevat voldoende gedenkwaardige momenten en diepgang om zelfs de meeste verstokte RPG-fan tevreden te stellen. Jammer is <ins cite="mailto:Erwin" datetime="2010-10-22T16:42">daarom</ins> dat bugs, laadtijden en de tegenvallende presentatie zo nu en dan roet in het eten gooien.</p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Enorme diepgang, sterk verhaal, heerlijke sfeer, hardcore-modus
    • Veel bugs, lange laadtijden, visueel onder de maat

Artikelen

Screenshots PC


Screenshots PlayStation 3


Screenshots Xbox 360


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord