Game info

F1 2010

F1 2010 draait om het hectische 2010-seizoen van de populaire raceklasse Formule 1. De game bevat alle officiële coureurs, teams en circuits uit de Formule 1. Hierdoor kunnen spelers aan de slag met onder andere Michael Schumacher in zijn Mercedes GP-bolide om te proberen de wereldtitel in de wacht te slepen. In de game kun je over alle Formule 1-circuits racen, waaronder het nieuwe Korean International Circuit. Er zijn diverse spelmodi, zoals Grand Prix, Championship, Time Trial en een carrièremodus. Via de multiplayermodi kunnen spelers het online tegen elkaar opnemen. F1 2010 bevat een geavanceerd schademodel waardoor de racewagens niet altijd schadevrij de race door komen. Daarnaast worden de races beïnvloed door de elementen dankzij het weersysteem.

Nieuwste review

F1 2010 is de gewenste terugkeer van de topklasse van de autosport. Er zijn wat foutjes ingeslopen en het ‘leven naast de baan’ komt niet helemaal tot z’n recht, maar van het racen an sich valt zelfs Michael Schumacher stil.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Intense en dynamische race-ervaring, wegligging bolides komt authentiek over, kunstmatige intelligentie, oog voor detail
  • Minpunten
  • Penalty’s en waarschuwingen arbitrair, het ‘leven naast de baan’ vrij beperkt, wat kleine foutjes

Artikelen

Screenshots