Game info

Exit voor PlayStation Portable

Exit is een spel met een unieke visuele stijl waarin je als Mr. ESC mensen uit meer dan 100 verschillende situaties moet redden. De situaties verschillen van ontploffende fabrieken, brandende gebouwen tot overstromende ondergrondse tunnels. Je moet er alles aan doen om mensen op tijd uit gevaarlijke situaties te redden. Het handige hieraan is dat mensen die jij gered hebt, jou weer kunnen helpen om zware objecten te verplaatsen en door moeilijke obstakels heen te komen. Sommige mensen zullen je echter alleen willen dwarsbomen. Er is ook de mogelijkheid om extra levels te downloaden.

Nieuwste review

None

Het is een beetje raar dat het overzetten van PSP naar DS pas drie jaar na de originele release gebeurd is, maar met Exit DS heeft de DS er weer een aardige puzzelgame bij. De game is voornamelijk interessant voor liefhebbers van strategisch denken, dus als je daar niet van houdt zal dit spel niet jouw ding zijn. Exit DS is niet helemaal foutloos, maar door het charmante uiterlijk ga je er toch steeds meer van houden naarmate je meer speelt.

6
Score
60
Score: 60
 • Pluspunten
 • Sommige puzzels moet je echt goed de tijd voor nemen. Simpele, doeltreffende vormgeving. Genoeg levels om je dagen zoet te houden
 • Minpunten
 • DS registreert niet elke opdracht die je geeft. Hulpkreten van slachtoffers werken op de zenuwen

Artikelen

  10:00
  1
  Review
  10:00
  1
  Review
  Exit DS
  13:21
  1
  Review
  13:21
  1
  Review
  Exit