Game info

Everybody's Tennis

Everybody's Tennis is een tennisgame gebaseerd op de stijl van de populaire Everybody's Golf-games. Het heeft dan ook net als die games een nogal tekenfilmachtige stijl. De dramatische replays die ook in de Everybody's Golf games zaten zijn ook weer in deze game terug te vinden. Tevens maken twee van de schattige karakters uit Hot Shots Golf hun opwachting in Everybody’s Tennis. In Everybody's Tennis kun je met de analoge stick nauwkeurig richting geven aan je slagen. De ballen plaatsen doe je echter niet alleen door te mikken, een goede timing is minstens zo belangrijk. Bij sommige tennisgames moet je gewoon op de juiste plek gaan staan, de juiste knop indrukken en dan wachten tot je personage slaat. Bij Everybody’s Tennis is het moment waarop je de knop indrukt zeer belangrijk voor de kwaliteit van je slag. De gameplay draait om het goed positioneren van je personage, het timen van je slag, het uitvoeren van de juiste slag en het plaatsen van de bal. Om de game niet direct te moeilijk te maken is Everybody's Tennis zo ontworpen dat je naarmate je verder komt er nieuwe strategieën en bewegingen beschikbaar worden. Ook bevat de game een uitgebreide trainingmodus om je te helpen alle aspecten goed onder de knie te krijgen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> De spin-off van Everybody&rsquo;s Golf, Everybody&rsquo;s Tennis, stelt op de PlayStation Portable absoluut niet teleur. De arcade-gameplay werkt geweldig en wordt gaandeweg de lollige verhaalmodus steeds uitdagender.</p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Grappig achtergrondverhaaltje, arcade-gameplay die toch diepgaand en uitdagend wordt, veel unlockables
    • Buiten de verhaalmodus is er niet echt iets te doen

Artikelen

Screenshots PlayStation Portable


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord