Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Every Extend Extra

Every Extend Extra is een puzzelshooter, waarin het de bedoeling is om aanvallen van vijanden te onwijken en vervolgens door perfecte timing, op de maat van de muziek, je vijanden te laten ontploffen. Hoe beter je timing is, des te hoger je score is en hoe meer visuele effecten je op je beeld getoverd krijgt. Every Extend Extend Extra bevat vele levels vol met puzzel/schietuitdagingen. Dit is een nieuw soort schietgame zonder dat je echt hoeft te schieten. De game bevat veel goede muziek, en is een mix van visuele effecten, geluid en uitdagende gameplay.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Every Extend Extra is een apart spel, maar als je het eenmaal door hebt is het werkelijk een genot om te spelen. De combinatie van de snelle gameplay, de opzwepende muziek en flitsende visuals maken Every Extend Extra tot iets bijzonders. Toch is het spel niet al te toegankelijk en dreigt de verveling al snel door weinig extra modes.</p>
    Score: 70 Goed
    • Audiovisueel top!. Erg origineel
    • Weinig extra modes. Verveling komt al snel in zicht

Artikelen