Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Europa Universalis IV

In deze award-winnende serie waar meer dan een miljoen exemplaren van zijn verkocht moeten spelers hun strategische kennis toepassen om Europa voor zich te winnen. Spelers beslissen in Europa Universalis IV zelf hoe ze hun natie opbouwen. Met een nieuw Monarch-systeem beslissen de sterke punten van de gekozen leider het tempo en de uitkomst van de gameplay. Verschillende persoonlijkheden uit het verleden helpen of zitten de speler tegen. In totaal zijn er 300 jaren aan gameplay te ontdekken. Natuurlijk bevat Europa Universalis IV een online multiplayer waarin spelers het tegen elkaar op kunnen nemen. De game heeft verbeterde chat-opties, een nieuwe server voor matchmaking en spelers kunnen een standalone server opzetten.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Europa Universalis IV oogt complex, maar onder die schil van cijfertjes en schermpjes schuilt een game die jou op wonderbaarlijke wijze meeneemt in de geschiedenis van Europa en ver daarbuiten. Wie het aandurft om zich in deze game te storten, wordt beloond met uitdagende gameplay die je met gemak honderden uren zoet houdt. &nbsp;</p>
    Score: 90 Fantastisch
    • Ontzettend groot maar toch behapbaar, maak je eigen geschiedenis, duidelijk een verbetering t.o.v. zijn voorganger
    • Handel drijven kan een lastige bezigheid worden

Artikelen