Game info

Endless Legend

Endless Legend is een vervolg op Dungeon of the Endless en een prequel op Endless Space. De game is ontwikkeld door Amplitude Studios en speelt zich ook af in het Endless Space-universum. De strategiegame speelt zich jaren na Dungeons of the Endless af. De nakomelingen van de gevangenen die op Auriga zijn neergestort komen op de oppervlakte van de planeet en beginnen die te bevolken. De nieuwe bewoners van Auriga komen er echter snel achter dat de seizoen extreem lang en streng zijn. De speler neemt controle over één van de acht concurrerende facties en probeert in een millennium een koninkrijk op te bouwen.

Nieuwste review

Endless Legend heeft goed naar de concurrenten in het turn-based strategiegenre gekeken en is tegelijkertijd niet bang om met originele ideeën te komen, die nog werken ook. De game heeft een beeldschoon uiterlijk en speelt gestroomlijnd, maar verschillende bugs drukken de pret.

8,5
Score
85
Score: 85
  • Pluspunten
  • Originele facties met unieke speelstijl, slimme verbeteringen aan 4X-formule, prachtige vormgeving en muziek, intuïtieve en snelle interface, strenge winters schudden spelverloop op, verhaal wordt door main quest verweven met gameplay
  • Minpunten
  • Meerdere bugs, enkele gameplayelementen niet duidelijk uitgelegd, kunstmatige intelligentie laat steken vallen

Artikelen

Screenshots