Game info

Empire: Total War - Downloadable Content Collection

Empire: Total War - Downloadable Content Collection is een uitbreidingspakket voor Empire: Total War. Dit uitbreidingspakket bevat de downloadable content die voor Empire: Total War is verschenen, waardoor er nieuwe eenheden en campagnes in de game te spelen zijn. De extra content bestaat uit "The Warpath Campaign", "Elite Units of America", "Elite Units of the East" en "Elite Units of the West". Om de Downloadable Content Collection te spelen, heb je ook een exemplaar van Empire: Total War nodig. Empire: Total War is een strategiegame die zich afspeelt in de 18e eeuw. Empire bevat, net als voorgaande delen uit de Total War-reeks, enorme historische slagvelden en voor het eerst in de serie kun je daarbij het ruime sop kiezen met intense zeeslagen. Deze keer strekt het strijdtoneel zich uit van Azië tot aan Noord-Amerika, waarin meer dan vijftig verschillende facties te vinden zijn. Onder meer de Hollanders zijn van de partij en zijn volledig speelbaar. In de game staan historische gebeurtenissen zoals de Amerikaanse revolutie, de strijd om handelsroutes op zee en de verschillende oorlogen op Europese bodem centraal. Qua units kun je naast schepen ook kanonnen en eenheden met musketten verwachten, die weer om een hele andere tactische aanpak vragen. Voor het eerst is er ook een verhaallijn in een Total War-game verwerkt. Deze heet Road to Independence en volgt de historische strijd van de Amerikanen tegen de Engelsen. Empire: Total War draait echter niet alleen om het strijdtoneel. Diplomatiek, handel en spionage spelen ook een sleutelrol als je de hoofdcampagne tot een goed einde wil brengen. Hierbij spelen de Gentleman en de Rake een belangrijke rol. De Gentleman helpt door belangrijke vijandelijke generaals uit te dagen in een pistolenduel. De Rake is handig voor spionageactiviteiten, zoals brand stichten, moorden plegen en informatie ontfutselen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> De prijs voor deze collectie ligt misschien wat hoog. Zeker als je al een of twee delen in je bezit hebt. Maar ondanks dat vormt vooral de Warpath Campaign een welkome aanvulling op Empire: Total War. De uitdaging om met een handvol Indiaanse krijgers een modern leger op de knie&euml;n te krijgen spreekt tot de verbeelding.</p>
    Score: 70 Goed
    • Uitdagender dan ooit, spelen met de Indianen vraagt totaal nieuwe strategieën, voegt iets toe
    • Mosterd na de maaltijd, toch wat prijzig

Artikelen

Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord