Game info

Elite Beat Agents

De Elite Beat Agents zijn een geheime organisatie die in worden gezet als de mensheid hulp nodig heeft. Vervolgens dansen de heren 'Derek', 'Morris' en 'J' de sterren van de hemel en wordt de dag weer gered. Dat dansen doet de speler door op een ritmische wijze op het touch-screen te tikken. Zo moet je bijvoorbeeld zorgen dat babysitters zich niet te veel ergeren aan hun baantje, of dat topsporters extra motivatie krijgen om door te trainen. Het spelprincipe in Elite Beat Agents werkt als volgt. Op het touchscreen komen langzaam cirkels tevoorschijn. Deze cirkels worden steeds kleiner, en zodra ze een bepaalde grote zijn - wat wordt aangegeven met een andere cirkel - moet je er op tikken met je stylus. Zodoende doe je dit uitdaging naar uitdaging. Zo af en toe kent Elite Beat Agents echter een speciale actie en moet je bijvoorbeeld een lijn van de ene maat naar de andere maat tekenen. Op het bovenste scherm zal zich een verhaal in comic-stijl ontvouwen. Het verhaal van Elite Beat Agents is vrij dynamisch. Er zijn onder andere meerdere eindes en tussenscènes. Alles hangt af van hoe goed jij het ritme volgt. Als het helemaal mis gaat is het natuurlijk gewoon game-over, maar als je het level met een score van rond de vijftig procent voltooid, dan heb je het gehaald. Ook al heb je de klanten van de Elite Beat Agents niet tevreden gesteld. Ook is er een multiplayer-modus via 'DS Download Play' voor maximaal vier spelers aanwezig.

Nieuwste review

Elite Beat Agents is niet geheel onverwachts een super leuke game geworden, het spel kende namelijk reeds in Japan én Amerika een enorm succes. Als ingrediënten bevat dit ritmespel toffe, uiteenlopende muziek, kleurrijke graphics, uitdagende gameplay en de mogelijkheid om samen met een vriend je dansschoenen aan te trekken. Bovendien heeft men het ook mogelijk gemaakt om de DS Rumble Pack aan te sluiten, waardoor je het ritme van de muziek ook écht gaat voelen terwijl je lustig met je stylus aan het klikken bent. Een echte aanrader en een van de beste DS-games van dit moment!

9
Score
90
Score: 90
  • Pluspunten
  • Aanwezige muziek divers genoeg. Ondersteuning voor multiplayer. Uitdagende gameplay. Kleurrijke graphics. Missiestructuur is verfrissend
  • Minpunten
  • Luidsprekers van DS laten muziek wat onscherp horen

Artikelen