Game info

Echoshift

echoshift is een spin-off van het puzzelspel echochrome. Het is de bedoeling om in elk level binnen een bepaalde tijd de uitgang te bereiken. Door optisch bedrog lijkt het soms gemakkelijk om de uitgang te vinden, maar blijkt de oplossing toch lastiger. De levels doen soms denken aan creaties van MC Escher en spelen met de regels van de tijd. Je hebt diverse vaardigheden om de tijd te manipuleren, zodat je de uitgang van een level kunt bereiken. Elke dertig seconden keer je terug naar het verleden, dus je moet snel tot een oplossing komen. In echoshift zijn er dertig verschillende typen puzzels op te lossen, waarbij elk type puzzel draait om wiskundig inzicht en optische illusies. Waar voorganger echochrome nog in zwart-wit was, zijn de beelden in echoshift in kleur.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Het sobere uiterlijk van Echoshift is geen indicatie dat de puzzels simpel zijn: er gaan immers complexe uitdagingen achter schuil. Naarmate het spel vordert, worden deze uitdagingen steeds lastiger, maar dankzij een goede, evenredige leercurve wordt het nergens onoverkomelijk moeilijk. Tijdmanipulatie is al vele malen mooier gedaan, maar qua moeilijkheidsgraad kan Echoshift de besten makkelijk bijbenen.</p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Sterke puzzels. Goede leercurve. Herspeelbaarheid
    • Ietwat lange laadtijden tussen de opnames

Artikelen

Screenshots PlayStation Portable


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord