Game info

EA Replay

EA Replay is een compilatie van Electronic Arts-spellen uit de jaren '90, waaronder enkele titels die het bedrijf zo groot hebben gemaakt. Je kunt de games tegen een vriend spelen, originele art vrijspelen en de spellen bovendien op elk moment opslaan. De spellen die op de compilatie staan zijn: B.O.B., Budokan, Desert Strike, Jungle Strike, Haunting starring Polterguy, Mutant League Football, Road Rash I, II en III, Syndicate, Ultima: The Black Gate, Virtual Pinball, Wing Commander en Wing Command: Secret Missions. De spellen hierboven komen uit allerlei verschillende genres: een sciencefiction shooter, een sportgame, drie motorracegames, twee sciencefiction vliegspellen, actiegames en meer. Bovendien zijn de games Budokan, Road Rash II en Mutant League Football met twee personen tegen elkaar te spelen.

Nieuwste review

Met EA Replay haal je op zijn best een matige omzetting van een aantal games in huis. Een sterke affiniteit met een aantal franchises is zeker nodig en zelfs dan heb je kans dat je te maken hebt met games die vandaag de dag niet meer kunnen opboksen tegen de meest simpele arcade games. Gezien de directe conversies en het relatief beperkte aanbod is het ook nog eens moeilijk om de prijs van 20 euro goed te praten.

4
Score
40
Score: 40
  • Pluspunten
  • Met enig geluk is er wel een game waarmee je iets hebt. Analoge stick werkt goed
  • Minpunten
  • De meeste games hebben de tand des tijds niet doorstaan. Niet gevarieerd aanbod. Road Rash heeft niet de originele soundtrack

Artikelen