Game info

Dynasty Warriors: Gundam

Dynasty Warriors: Gundam combineert de epische, filmische gameplay van de Dynasty Warriors-games met de futuristische gevechtsvelden van het uitgebreide Gundam-universum. Spelers kunnen de rol aannemen van legendarische helden en schurken en in de cockpit stappen van hun favoriete Mobile Suits, de ultieme oorlogswapens. De game speelt zich af van de Universal Century tot de Future Century. In gevechten moet je het tij keren als je met je troepen tegenover een overmacht staat. Je kunt meerdere verhalen spelen, inclusief subtiele verhaaltwisten, en deze bekijken door de ogen van ieder personage. In de game zitten dynamische gameplaymodi zoals Offical mode, Original mode en Versus Mode. Zoals alle Dynasty Warriors-games valt ook deze binnen het hack-n-slash-genre. Dat houdt in dit geval in dat je voortdurend bezig bent met het in stukken hakken van enorme hordes vijanden. Dit doe je met je lasergeweer, maar vooral met het enorme lichtzwaard dat je Gundam-robot hanteert.

Nieuwste review

De fan die dagen voor zijn TV slijt in zijn Gundam-pyjama, kijken daar de series, terwijl hij drinkt uit een mok met een afbeelding van Duo Maxwell en met een model van Deathscythe in de hand, kan misschien nog wel wat plezier beleven aan Dynasty Warriors: Gundam. Voldoe je niet aan dat profiel, laat dan de game lekker liggen en ga dan buiten kijken hoe gras groeit, dan beleef je waarschijnlijk meer plezier dan wanneer je deze game zou spelen.

4
Score
40
Score: 40
  • Pluspunten
  • De echte Gundam-fan gaat uit zijn dak. Upgrades van je Gundam meenemen naar een tweede keer spelen
  • Minpunten
  • Kwalitatief Uitermate Teleurstellende camera. Gameplay is saai en repetitief. Totaal gebrek aan uitdaging. Grafisch zwaar ondermaats

Artikelen

Screenshots