Game info

Dungeon Siege III

In Dungeon Siege III zijn de machtsverhoudingen binnen het land Ehb verstoord. Diverse partijen vechten om de macht over het land en een duistere kracht kan van deze onenigheid profiteren. Hoofdrolspeler Lucas probeert de strijdende partijen te verenigen, zodat het land niet ten prooi valt aan schurken. In deze actievolle role-playing-game ligt de nadruk op een diepgaand verhaal dat talloze vertakkingen kent. Door de vele zijpaden die te bewandelen zijn, zijn keuzes enorm belangrijk. Hoe ga je met personages om en welke quests ga je uitvoeren? Via een uitgebreid dialogensysteem kun je daarmee het verloop van jouw verhaal bepalen.

Nieuwste review

Dungeon Siege 3 blinkt nergens uit en de besturing irriteert soms behoorlijk. Maar met The Witcher 2 achter de kiezen en Skyrim en Diablo 3 nog ver weg is Dungeon Siege 3 een prima manier om door de rustige zomermaanden heen te komen. Als je coöperatieve medespeler bereid is mee te doen voor spek en bonen, tenminste.

6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Gevechten zijn actierijk en spelen met een controller lekker weg, vier duidelijk verschillende personages, coöperatief leuk
  • Minpunten
  • Camera, PC-Besturing, Niet levelen in coöperatieve modus, zinloos dialogensysteem

Artikelen

Screenshots