Game info

Drakensang: The River Of Time

Drakensang: The River Of Time is het vervolg op Drakensang: The Dark Eye. De game speelt zich af in de wereld Aventuria, in het jaar 1009 na Christus. Het verhaal vertelt over de levensgeschiedenis van Ardo, Forgrimm en Cuano. Er zijn in Drakensang: The River of Time twee nieuwe personageklassen. Ook is de aandacht voor de klasse van de Elfen uitgebreid, bijvoorbeeld doordat er een eigen locatie voor het ras is. Doordat de personages in de wereld ook herkennen tot welke klasse het hoofdpersonage behoort, passen ze hun gedrag hierop aan. Hierdoor heeft de keuze voor een personageklasse meer gevolgen dan alleen een verschil in vaardigheden.

Nieuwste review

Drakensang: The River of Time is in veel opzichten de tegenhanger van Fable III. Het volgt het boekje der westerse rollenspellen en probeert op geen enkele manier te vernieuwen. Het meest essentiële hebben ze echter gemeen: beide titels zijn ijzersterk.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Doet wat een rollenspel goed maakt: sterk vechtsysteem, uitgebreide missiestructuur en veel uitbouwmogelijkheden. Wordt sterker naarmate je verder komt.
  • Minpunten
  • Komt traag op gang, ren-animatie.

Artikelen

Screenshots