Game info

Draken Jagers

Draken Jagers is een game die is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie en film en bevat alle bekende personages. Zo speel je met Lian Chu, Gwizdo en hun tamme draak Hector in een verre toekomst waar mensen weer leven als in de middeleeuwen. De wereld wordt geteisterd door draken en het is de bedoeling tegen betaling deze monsters te doden. Dit doe je door alle aparte kwaliteiten van je drie teamleden te gebruiken bij het verslaan van je tegenstanders. Draken Jagers is een platformgame die zich afspeelt in zowel 2D- als 3D-levels, waarin je moet springen en klauteren, maar ook over muren en plafonds kunt lopen. Je vecht op het ene moment tegen enorme eindbazen die elk een ander zwak punt hebben en lost op andere momenten puzzels op om verder te komen in het verhaal. Daarnaast heeft Draken Jagers enkele minigames die je in je eentje of met een tweede speler kunt doen, mits die tweede speler ook een versie van de game bezit.

Nieuwste review

Drakenjagers is een verrassend aardig platformspel geworden dat de fans van de gelijknamige animatieserie en –film absoluut zal weten te bekoren. De verscheidenheid aan missies, de aandoenlijke stijl en de implementatie van de zwaartekracht zorgen er bovendien voor dat dit spel niet alleen voor de daadwerkelijke doelgroep, maar eigenlijk voor iedere liefhebber van het platformgenre de moeite waard is. Het gemis van de Nederlandse taaloptie valt door de hoge amusementswaarde van het spel dan ook dubbel zo zwaar.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Zwaartekracht. Vrolijke stijl. Verscheidenheid aan opdrachten. Eenvoudige besturing
  • Minpunten
  • Ontbreken Nederlandse taaloptie. Repetitieve en storende achtergrondmuziek. Eenduidige levelstructuur. Echte uitdaging ontbreekt

Artikelen

Screenshots