Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Dragon Quest Monsters: Joker 2

In de role-playing-game Dragon Quest Monsters: Joker 2 is de speler een monsterscout die monsters kan recruteren voor zijn eigen team. Hiermee kan hij het tegen andere monsterteams opnemen in turn-based gevechten. Elk jaar komen monsterscouts van over de hele wereld samen om tegen elkaar te strijden in een toernooi. De winnaar mag zich een jaar lang de beste scout ter wereld noemen. Dit jaar verloopt de aanloop naar het toernooi niet als gepland. Het luchtschip van de speler stort na een blikseminslag neer op een mysterieus eiland. Spelers gaan op zoek naar vermiste passagiers en bemanningsleden en moeten daarbij met hun eigen monsterteam vechten tegen andere monsters. Spelers kunnen die vijandelijke monsters ook proberen te scouten, om ze op te nemen in hun team. Er zijn meer dan driehonderd verschillende monsters, zowel bekende als nieuwe. Spelers kunnen nieuwe, sterkere monsters maken door twee monsters te combineren. Deze kunnen weer aangepast worden met allerlei vaardigheden en specialiteiten. Tijdens gevechten leren monsters ook nieuwe vaardigheden en worden zo sterker. In Dragon Quest Monsters: Joker 2 is het ook mogelijk om het tegen andere spelers op te nmen. Je kunt strijden tegen een vriend via de lokale draadloze verbinding, maar ook tegen mensen over de hele wereld via een internetverbinding.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Monsters vangen, laten vechten en sterker maken is een beproefde formule die in Dragon Quest Monsters: Joker 2 sterk is uitgewerkt. De spelwereld en het verhaal zijn minder indrukwekkend.</p>
    Score: 70 Goed
    • Leuke monsters, mixen van monsters, verzamelen
    • Saaie omgevingen, moeilijk hechten aan monsters, slechte ondersteuning touchscreen

Artikelen

Screenshots (22)