Game info

Dragon Ball Z: Infinite World

Dragon Ball Z: Infinite Worlds combineert verschillende elementen uit de Dragon Ball Z: Budokai-games met nieuwe elementen zoals nieuwe drama-scènes en Dragon Missions. Deze Dragon Missions omvatten vele beroemde scènes uit de Dragon Ball Z-serie die nooit eerder zijn vertoond in een game. De speler krijgt in de Dragon Missions allerlei verschillende opdrachten. Soms moet hij strijden tegen de klok en in andere missies een race doen. Spelers moeten niet simpelweg vechten, maar ook snel nadenken en de juiste strategiën toepassen. Dragon Ball Z: Infinite Worlds bevat veertig vechters die ieder bekend zijn uit de televisieserie. Deze gaan met elkaar op de vuist met een vereenvoudigd vechtsysteem dat is gebaseerd op dat uit Dragon Ball Z: Burst Limit voor PlayStation 3 en Xbox 360.

Nieuwste review

Je moet de ontwikkelaar wel prijzen om het feit dat er zoveel van de verhaallijn in de game gestopt is. Dragon Ball Z: Infinite World beslaat namelijk vrijwel de gehele verhaallijn van de tekenfilmserie. Helaas is er ook een hoop rotzooi in de game terecht gekomen, zoals de slechte minigames. Deze zijn zo slecht dat ze voor de gemiddelde speler een stukje spelplezier weg zullen nemen. Fans zullen deze game wel kunnen waarderen, maar voor de degenen die minder ervaring hebben met dit soort games zal deze game veel te moeilijk zijn.

6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Uitgebreide verhaallijn. Snelle gevechten. Mogelijkheden om je personage aan te passen. Sfeer van de serie goed weergegeven
  • Minpunten
  • Erg moeilijk. Slechte minigames

Artikelen

Screenshots