Game info

Dragon Ball Z: Goku Densetsu

Dragon Ball Z: Goku Densetsu is een RPG waarin je moet vechten met behulp van kaarten. De kaarten bevatten 8 type acties, 8 powerlevels en 8 verdedigingslevels, waardoor er 512 verschillende combinaties te maken zijn. Uit een willekeurig verdeelde stapel van 5 kaarten moeten spelers hun kaarten kiezen. Meerdere kaarten kunnen gebruikt worden om aanvallen sterker te maken, beter te verdedigen en om supercombo's te maken. Dragon Ball Z: Goku Densetsu bevat een heleboel bekend en niet-bekende Dragon Ball Z-personages. Wat dacht je bijvoorbeeld van de standaard Saibaman? Daarnaast is ook de Ginyu Force aanwezig, stelen Goku, Gohan en Piccolo de show en duiken er ook nog een aantal grote slechteriken op. Tegenstanders verschillen vaak van moeilijkheidsgraad. Naast een singleplayer-modus, waarbij de speler de Dragon Ball Z-verhaallijn volgt, kent het spel ook een multiplayer-modus. In dit speltype kunnen maximaal 4 spelers het tegelijk opnemen in deze kaart-RPG. Wie het beste om kan gaan met zijn kaarten in combinatie met het beste deck, wint vanzelfsprekend het spel.

Nieuwste review

Dragonball Z: Goku Densetsu is zo’n typische titel die nét niet genoeg in huis heeft om echt heel leuk te zijn. Het spelen met kaarten is wel vermakelijk, maar mist de nodige diepgang om lang te blijven boeien. Dat komt grotendeels doordat Namco Bandai spelers niet de kans geeft om zelf een kaartenverzameling samen te stellen waarmee ze de vijand tegemoet gaan. Ook grafisch had met meer kunnen halen uit het spel, de aanwezige animaties gaan nogal snel vervelen en weten na een tijdje, alweer, niet langer te boeien. Fans van Dragonball Z zullen echter ongetwijfeld leuke momenten beleven door het terugzien van heel wat bekende gezichten.

6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Kaartspel is leuk, maar.... Grafisch in orde, maar.... Verhaal blijft leuk
  • Minpunten
  • ...biedt wat weinig diepgang. ...alles herhaalt zich wat te vaak. Niet zelf je kaartenhoop samenstellen. Verzamelen van kaarten is niet interessant

Artikelen

Screenshots