Game info

Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2

Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 is een game gebaseerd op de populaire Japanse animé Dragon Ball Z. Deze game heeft een uitgebreid nieuw verhaal, maar het is ook mogelijk om gevechten uit de TV-serie na te spelen. De singleplayer mode laat je kiezen uit veel missies om te spelen en plaatst je regelmatig oog in oog met sterke eindbazen. Tenkaichi 2 is een vechtgame met lichte RPG-elementen. Bovendien zijn er in totaal meer dan honderd verschillende personages, waaronder Goku, Vegeta, Gohan en Kirin. De gevechten spelen zich stuk voor stuk af in een grote 3D wereld, waarbij je de omgeving kunt gebruiken om je vijand te verslaan. Je kunt drie karakters kiezen om de missies volbrengen, tijdens de game kun je voortdurend wisselen tussen de verschillende vechtersbazen die jij hebt geselecteerd. De Wii-versie van Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 kent een behoorlijk aantal extra content. Zo kent de game zes nieuwe personages en één compleet nieuwe spelarena om in te knokken. Daarnaast is er natuurlijk de Wii-besturing die het spel anders maakt. Om bijvoorbeeld een Kamehameha uit te voeren zul je ook echt die beweging na moeten doen.

Nieuwste review

Dragonball Z: Budokai Tenkaichi 2 levert je ontzettend veel fun. Nog altijd heb ik het spel niet weggelegd. Als fan van de serie is dit een geweldige game. Maar zelfs voor iemand die hier minder of geen fan van zou zijn biedt de game genoeg uitdaging en innovatie dat het leuk zou zijn om eens te proberen. Het vliegaspect maakt deze game anders dan andere vechtspellen en die enorme energiekanonnen spatten van je scherm. Heerlijk!

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Wii-mote wordt volop gebruikt. Pittig, buttonbashen helpt je niet. Het verhaal van de serie en de films. Knisperend frisse graphics. Stoere, harde en vooral snelle actie
  • Minpunten
  • Wat hoge instapdrempel voor non-Wii gamers. Soms gaat het wel érg snel

Artikelen