Game info

Dragon Ball: Origins 2

In Dragon Ball: Origins 2 herbeleef je de Red Ribbon Saga. De jonge Goku neemt het in dit avontuur op tegen General Red die leiding geeft aan een leger van commando’s opzoek naar de legendarische Dragon Balls. Goku zal vooral veel moeten vechten om heelhuids het avontuur te overleven. Terwijl Goku op avontuur gaat loopt hij heel wat bekende figuren tegen het lijf. Met een aantal van deze personages kan ook gespeeld worden. Onder andere Yamcha, Bulma en Krillin zijn speelbare personages en elk van hen brengt zijn eigen unieke krachten met zich mee in de gevechten. Het is verder ook mogelijk om met een vriend of vriendin via Wi-Fi of lokaal samen te spelen.

Nieuwste review

Dragon Ball Origins 2 is een game die de sfeer van de bekende serie goed weet over te brengen, maar laat in de gameplay zelf wat steekjes vallen. Het herhalende karakter in zowel het vechtsysteem als de gehele verhaalmodus en de frustrerende moeilijkheidsgraad maken dit enkel een game voor de echte doorzetter.

5
Score
50
Score: 50
  • Pluspunten
  • Goede graphics en animaties brengen de Dragon Ball-wereld tot leven, uitgebreid vechtsysteem met een prettige besturing
  • Minpunten
  • Weinig checkpoints, weinig diepgang in de aanvallen, eindeloos herspelen van voltooide levels verveelt

Artikelen

Screenshots