Game info

Donkey Kong Country Tropical Freeze

Donkey Kong Country Tropical Freeze is het directe vervolg op Donkey Kong Country Returns. In Tropical Freeze wordt het eiland van Donkey Kong aangevallen door een groep Vikingen. Deze bende hebben de bananen van Donkey Kong gestolen en dat laat de aap natuurlijk niet op zich zitten. Samen met Diddy en Dixie Kong gaat hij op avontuur om duidelijk te maken dat er met deze aap niet te sollen valt. Elk Kong-familielid beschikt over zijn eigen unieke vaardigheden, die de speler afhankelijk van het personage toegang geven tot bepaalde geheime gebieden.

Nieuwste review

Met Donkey Kong Country: Tropical Freeze toont Nintendo dat het nog steeds het beste weet hoe een uitstekende platformer gemaakt wordt. Niet alleen is de game prachtig om te zien en horen, ook kun je genieten van hoge kwaliteit leveldesign en vele memorabele spelmomenten. Dat de Wii U -Gamepad bar weinig aan het spel toevoegt is niet zo erg, maar geeft wel te denken.

9
Score
90
Score: 90
  • Pluspunten
  • Kleurrijk genot voor het oog en het oor, slim en uitdagend leveldesign, veel geheimen te ontdekken, fijne balans tussen verwijzingen naar vroeger en nieuwe ervaringen
  • Minpunten
  • Maakt vrijwel geen gebruik van Wii U-specifieke features

Artikelen

Screenshots