Game info

DmC Devil May Cry

DmC Devil May Cry is een reboot van de Devil May Cry-serie, waarin we aan de slag gaan met een jonge Dante. Deze vechtersbaas beschikt niet alleen over kapsones, maar ook over diverse bovennatuurlijke krachten waarmee hij demonen bevecht in het plaatsje Limbo City. Dante wisselt het vechten met deze krachten vliegensvlug af met zijn zwaard en andere wapens, om zo succesvol zijn weg te vinden langs deze demonen en de nodige eindbazen. Wanneer Dante op stijlvolle wijze genoeg demonen heeft verslagen, krijgt hij de beschikking over twee andere staten van bewustzijn. In de Angel Mode verandert zijn zwaard het veel snellere wapen genaamd de Osiris. In de Devil Mode beschikt Dante over het slome, maar enorm krachtige wapen dat de Arbiter heet. Als Dante genoeg kracht heeft verzameld, kan hij de Devil Trigger inschakelen; dit vertraagt de tijd en geeft hem zo de mogelijkheid om meer stijlvolle aanvallen uit te voeren.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> DmC: Devil May Cry is een fantastische game en zeer geslaagde reboot van de serie geworden. De nieuwe Dante overtuigt (uiteindelijk) volledig, evenals de sterk neergezette spelwereld en de beloofde toegankelijke gameplay. Die toegankelijkheid zorgt er wel voor dat de DMC-fans van de oude school niet 100% op hun wenken bediend gaan worden, maar ook voor hen blijft meer dan genoeg moois over om volledig in op te gaan.</p>
    Score: 85 Uitstekend
    • Spelwereld en personages goed neergezet, spektakelstuk pur sang, memorabele baasgevechten
    • Combo’s gaande houden te simpel

Artikelen

Screenshots Xbox 360


Screenshots PlayStation 3


Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord