Game info

DJ Hero

In DJ Hero kruipt de speler achter een draaitafel en moet hij verschillende nummers aan elkaar mixen. Leer mixen, scratchen en samplen en wordt een top-DJ. Bezoek de meest uiteenlopende locaties. Van kleine venues tot grote concerten in stadia, het hoort allemaal bij het werk van een top-DJ. Mix tunes van vele verschillende genres als pop, rock, hiphop, dance en electro en verover de harten van muziekfans wereldwijd. De bijgeleverde draaitafel is uitgerust met drie verschillende gekleurde knoppen en door deze op het juiste moment in te drukken met de correcte beweging, gooi je er de beste beats uit. Een tweede DJ kan inspringen om met je te battlen of samen een epische mix neer te zetten. Mocht je een vriend bij je hebben met een Guitar Hero-gitaar, dan kunnen jullie samen muziek maken. Heb je ook nog een microfoon, dan kan een derde speler er een vocale begeleiding overheen gooien. In totaal zijn er meer dan honderd verschillende mixes te vinden, met muziek van artiesten als Black Eyed Peas, 50 Cent, David Bowie, Nirvana, Justice, Marvin Gaye, Beck, Beastie Boys en N.E.R.D. De mixes zijn gemaakt door bekende DJ’s als DJ Shadow, DJ Z-Trip en DJ AM. Deze zullen ook in-game verschijnen aan spelers.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Eigenlijk trappen we snoeihard op de ziel van DJ Hero als we allemaal precies gaan neerpennen wat de draaitafel precies doet en welke knop voor welk effect zorgt. Als er iets is waar deze game namelijk niet om draait, dan is het wel om harde feiten, analyses en uitleg. DJ Hero draait maar om één ding en dat is muziekbeleving, dat ene moment dat je compleet in de zone komt en de muziek onbewust een verlengende van jezelf wordt. Dat merk je als je halverwege een nummer de crossfader van links naar rechts gooit, bezeten scratcht, knoppen indrukt, Flavor Flav-soundbytes naar eigen inzicht in je mix dropt en je de huiskamer om je heen allang vergeten bent ten faveure van een deinend publiek dat het feest van hun leven krijgt voorgeschoteld.</p>
    Score: 80 Uitstekend
    • 93 steengoeie mashups. Stevige draaitafel
    • Schuifregelaar. Ongeïnspireerde modi. Weinig extra rondom solide basis

Artikelen

Screenshots Wii


Screenshots PlayStation 2


Screenshots Xbox 360


Screenshots PlayStation 3


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord