Game info

Divinity: Original Sin

Divinity: Original Sin is een fantasy RPG voor één speler of voor meerdere spelers die samen coöperatief te werk gaan. De game wordt met een editor geleverd waardoor spelers hun eigen avonturen kunnen maken en via internet kunnen delen. De game is gefinancierd via Kickstarter. Original Sin neemt afstand van het in Divinity 2: Ergo Draconis geïntroduceerde derde persoonsperspectief en keert terug naar het isometrisch camerstandpunt van het origineel. De game bevat turn-based gevechten en een coöperatieve modus, waarin meerdere spelers deelnemen aan gesprekken.

Nieuwste review

De klassieke CRPG maakt een comeback. Na Shadowrun en Wasteland 2 is Divinity: Original Sin aan de beurt. Dit Kickstarter-project uit Belgie laat zien hoe je fantasy tot zijn recht laat komen. De ontwikkelaars begrijpen wat er zo leuk is aan magie en aan het ontdekken van een wereld. Dit is een hommage aan het beste wat Bioware, Obsidian en D&D-spellen met pen en papier de afgelopen dertig jaar hebben voortgebracht. 

9
Score
90
Score: 90
  • Pluspunten
  • Groot, interactief, kleurrijk, mooi geschreven, geweldige tactische gevechten
  • Minpunten
  • Dialoogsysteem is wat vreemd als je alleen speelt, bugs, soms onduidelijk wat je moet doen om het verhaal voort te zetten.

Artikelen

Screenshots