Game info

Disney Universe

Disney Universe is een actie/avontuur game waarin Disney werelden en hun personages voor het eerst samen gemengd worden. De Disney wereld biedt een hoop uitdagingen. De speler kan munten verzamelen, vijanden verslaan, nieuwe kostuums vrijspelen en op verkenning gaan met vrienden. Deze game biedt meer dan 40 klassieke en hedendaagse personages met o.a.; Alice, Mike, TRON en Stitch. De zes verschillende werelden in de game zijn gebaseerd op succesvolle films van Disney en PIXAR. Behalve samen werken is het ook mogelijk om je vrienden tegen te werken en ze in de problemen te brengen.

Nieuwste review

Disney Universe is een uiterst vermakelijk avontuur dat perfect aansluit op de wensen van dezelfde doelgroep die de Lego-spellen spelen. Er is genoeg te ontdekken in de zes verschillende werelden om je steeds weer te laten terugkeren. De omgevingen zijn prachtig vormgegeven en de actie is soms enorm grappig.

7,5
Score
75
Score: 75
  • Pluspunten
  • Leuke kostuums, omgevingen geven sfeer van de film(s) goed weer, grappige vijanden, vloeken in de multiplayer
  • Minpunten
  • Gezondheidsbalk moeilijk bij te houden, power-ups vaak onlogisch geplaatst, veel spelers maakt de actie onoverzichtelijk

Artikelen

Screenshots