Game info

Diner Dash

In Diner Dash begin je met ondernemer Flo die een restaurant opent. Ze wil met haar restaurant naar de top van de voedselindustrie klimmen. De game biedt veertig levels met snelle actiepuzzels in een thema dat draait om het bouwen van je eigen restaurantketen. Het is aan de speler om Flo te helpen bij het runnen van haar bedrijf. Je brengt de klanten naar hun tafels, neemt hun bestelling op en haalt eten op bij de kijken om het vervolgens bij de correcte tafels langs te brengen. Met name als het druk wordt is het zaak je hoofd erbij te houden. De moeilijkheidsgraad van de game gaat namelijk, naarmate je verder komt, steeds hoger. Dat betekend dat je iedere keer je vaardigheden zult moeten verbeteren.

Nieuwste review

Diner Dash is een leuk, vingervlug spelletje en heeft stiekem een zeer verslavende werking. De carrièremode biedt flink wat uitdaging, maar helaas mist de Endless Shift de juiste balans. Diner Dash is geen spel dat heel lang achter elkaar blijft boeien, maar je pakt het wel snel weer eens tevoorschijn. Daarbij heeft Diner Dash een aantrekkingskracht op een groot publiek, mede door het toegankelijke thema. En zelfs de ‘echte gamers’ zouden stiekem wel eens verslaafd kunnen raken aan het simpele maar doeltreffende concept. Al zullen ze het waarschijnlijk altijd ten stelligste ontkennen.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Simpel doch verslavend concept. Veel soorten klanten en steeds nieuwe mogelijkheden. Prima besturing ondanks het ontbreken van een muis. Ideaal voor even tussendoor
  • Minpunten
  • Endless Shift-mode had beter gekund. Prijzig voor een veredelde webgame

Artikelen

Screenshots