Game info

Deus Ex: Human Revolution

Deus Ex: Human Revolution is het derde deel in de populaire Deus Ex-serie, en speelt zich af voor de verhalen uit de eerdere twee Deus Ex-delen, die stammen uit 2000 en 2004. Het is het jaar 2027 in deze prequel en spelers kruipen in de huid kruipen van privébeveiliger Adam Jensen. Jensen gaat op zoek naar de achtergrond van een mysterieus complot in de sciencefictionwereld van deze game. Adam is geen simpele uitsmijter en heeft in dit actie-avontuur de beschikking over een uitgebreid vaardighedensysteem en geavanceerde apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan verschillende munitietypen, aanpasbare wapens en mechanische modificaties voor zijn lichaam. Hiermee kan de speler in de verhalende first-person shooter zelf de ideale aanpak kiezen in de verschillende situaties waarin hij terechtkomt. Door onzichtbaar te worden en beveiligingssystemen te hacken kan hij bijvoorbeeld ergens binnenkomen. Ook kan hij proberen de beveiligers van een afstand neer te schieten met een sluipschuttersgeweer of op rambowijze met machinegeweren en granaten zijn tegenstanders omleggen. Met voldoende charme kan Adam bovendien proberen om mensen om te praten om hem binnen te laten. De keuze is aan de speler.

Nieuwste review

Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut is nog steeds een geweldige actie-RPG met een fenomenale virtuele wereld waar je je binnen no-time helemaal in verliest. De vernieuwingen van deze Director’s Cut voegen op de DLC The Missing Link na enkel iets toe aan het prijskaartje van de game, niet aan de ervaring. Bovendien is de game grafisch inmiddels een tikkeltje achterhaald en de AI net als twee jaar terug erg wispelturig. Deus Ex voor de Wii U is ook nu nog een aanrader, maar alleen als je het origineel niet hebt gespeeld.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Nog altijd een geweldige virtuele wereld waarin je jezelf helemaal verliest, toevoeging van The Missing Link zorgt voor een paar uur extra speelplezier, eindeloze vrijheid
  • Minpunten
  • GamePad niet van toegevoegde waarde, (gezichts)animaties om je voor te schamen, AI erg wispelturig

Artikelen

Screenshots